Ingyenes mesterkurzus

magyar nyelven / magyar nyelvű felirattal

Tanuld meg, hogyan ébredhetsz fel a kollektív rémálomból, amelyben jelenleg élünk…
…és sajátítsd el a világ létreálmodásának ősi, szent technikáit!

Álmodj bátran! A sámánok útja

Alberto Villoldo végzettsége szerint orvosi antropológus, több évig tanult sámán mestereknél és gyógyítóknál az Andok hegyeiben az utolsó inkákkal!

Ezek a sámánok a hódítás idején a magas hegycsúcsokra menekültek, hogy megvédjék ezt a nagyon erőteljes tudásanyagot, ami átalakíthatja a világot!

Nyitott szemmel álmodni

A szent tudás, amit az inkák megvédtek a hódítóktól a nyitott szemmel álmodás technikái!

Az álmaid valódi ereje

Ezek a sámánok megértették, hogy mindig létreálmodjuk a világot.

Álmodd létre a valóságot

Ha uralod az álmodás erejét és képességét, akkor bármit megálmodhatsz, amit csak akarsz és valóra fog válni!

Álmodj bátran! A teljesen ingyenes mesterkurzus Alberto Villoldóval

Annak érdekében, hogy elsajátítsd a valódi hatalmadat az álmodásra, először meg kell tanulnod felébredni ebből a kollektív rémálomból, amiben jelenleg mindannyian élünk! Megtanulsz teljesen éber lenni… még alvás közben is!
Ekkor képes leszel teljesen kiaknázni az álmodás valódi erejét!

Merülj bele a sámánok lenyűgöző és erőteljes álomvilágába ezen az új és teljesen ingyenes mesterkurzuson!

Kattints a gombra és mentsd el a kívánt dátumot a mesterkurzusra most teljesen ingyen

magyar nyelven / magyar nyelvű felirattal

A valóság csak azért valós, mert annak álmodod

A jó hír pedig az, hogy hatalmadban áll megváltoztatni a világot! Nem is kell erőfeszítéseket tenned, hogy megpróbáld megváltoztatni a környezetedet! Ha uralod a hatalmadat a világ létreálmodására, akkor megváltoztathatod a világot egyszerűen azáltal, hogy másképp álmodod meg!

A tiltott isteni erő

Amikor az európai emberek elmentek Peruba, féltek a sámánok ijesztő erejétől! A vallásos meggyőződéseik szerint egy ilyen isteni erő csak istenhez tartozik.
A sámánok elrejtőztek a hegyekben, hogy megvédjék ezeket a technikákat és az ősi bölcsesség megőrzőjévé váltak!
Titokban tartották ezeket a technikákat és várták a megfelelő időt, hogy bemutassák és felajánlják a világnak ezt a tudást, hogy képesek legyenek egy új valóságot álmodni!

A próféciák: Az új ember eljövetele

Az ősi próféciák azt mondják, eljön az idő, amikor szükségünk lesz ezekre a technikákra, hogy békét teremtsünk, megtanuljuk újra érezni az anyatermészetet és segítsük egy újfajta ember eljövetelét!

magyar nyelven / magyar nyelvű felirattal

„A boldogság az egyetlen dolog, ami megduplázódik, ha megosztod. Oszd meg ezt az ingyenes tartalmat a barátaiddal!”

Instagram

Telegram
Whatsapp

ALBERTO VILLOLDO, PhD

A 20-as évei közepére Alberto Villoldo volt a San Francisco Állami Egyetem legfiatalabb klinikai professzora. A Biológiai Önszabályozási Laboratóriumot irányította és azt vizsgálta, hogy az energiagyógyászat hogyan változtathatja meg az agy kémiai tulajdonságait. Egy nap a laboratóriumában Alberto rájött, hogy kutatásainak nagyobbnak kell lenniük, nem pedig kisebbnek és hogy a mikroszkóp rossz végét nézi. Találnia kellett egy rendszert, amely nagyobb, mint az agy ideghálózata.

Alberto lecserélte a laboratóriumát egy pár túrabakancsra és egy jegyre az Amazonashoz – azzal az eltökélt szándékkal, hogy olyan kutatóktól tanuljon, akiknek a nézőpontja nem korlátozódott a mikroszkóp lencséjére, olyan emberektől, akiknek a tudása több mindent ölel fel, mint a mérhető, anyagi világ, amiről úgy tanították, ez az EGYETLEN valóság.

Az Andokban és az Amazonasban szétszórva számos „Föld őrzőt” talált, akik emlékeztek az ősi módszerekre. Alberto számtalan faluban járt és rengeteg varázsló férfival és nővel találkozott. Az írásos tudásanyag hiánya azt jelentette, hogy minden falu hozzáadta a saját stílusát a még fennmaradt gyógyító gyakorlatokhoz.
Több, mint 10 évig Alberto a dzsungel varázslóitól tanult.